Опитът

experience

Компанията ни е изградена от амбициозни и интелигентни млади хора, с богат опит в областта на мениджмънта, услугите и работата с хора. Основахме я, за да сме полезни на множеството собственици на имоти в етажни собствености, за които управлението се превръща в „ябълката на раздора“ и крайният резултат много често е незадоволителен. Опитът, който сме придобили в сфери като търговия, администрация, услуги и тяхното управление, ни дава увереността, че има какво да Ви предложим в областта на управлението на етажни собствености.

 

  • Опитът в управлението на сгради, в режим на етажна собственост, сме натрупали като частни домоуправители. Там сме срещнали различни казуси, които решаваме текущо и планираме развитието на етажната собственост, с цел подобряване на общото състояние и предотвратяване на аварийни ситуации.

Вижте резултати от:

Ремонт на покрива

Подмяна на дограма

Метална врата на входа

Комуникацията ни с хората ни помага за изграждане на по-добро отношение към общите части на входа и тяхното опазване, както и за по-добрите и хармонични взаимоотношения между съседите.

  • Имаме няколко разработени, спечелени и успешно реализирани проекта по програма „Зелена София“, като успеваемостта при кандидатстването ни е 100%.
    Вижте повече тук
  • Административният опит ни е научил на последователност, търпение и разбиране при работа с институции, на коректното документиране, архивиране и проследяване на всички дейности.
  • Имаме богат опит в работа с еврофондове, свързан с изграждането на инфраструктурни обекти, с финансовия и технически контрол над фирми – изпълнители, с допустимостта на разходите и правилата по различни програми, и т.н.
  • Специфичният ни дългогодишен опит в областта на покупко-продажбата и отдаването под наем на имоти, ни дава много широк поглед върху очакванията и изискванията на купувачите и наемателите на жилища. Всеки потенциален собственик или наемател, създава първото си впечатление още на входа на блока и като всяка една услуга или продукт – е готов да заплати по-добра цена за по-доброто състояние на сградата и общите части.

Представете си луксозно ремонтиран имот, който обаче се намира в занемарен блок – входната врата не се заключва, стълбищата не се почистват, от прозорците духа (дори са опасни, защото има счупени или пукнати стъкла, а отварянето и почистването им е немислимо…), от покрива тече при всеки по-силен дъжд и съседите „се гледат накриво“, защото някак си все не успяват на намерят общ език…

Естествено, че продаването или отдаването под наем на подобен имот ще бъде на по-ниска цена от този, при който общите части са ремонтирани, цари ред и хармония в сградата и някой „се грижи“ за всичко това.

Всичко това, ни дава увереност, че има решение за всички случаи, когато се работи целенасочено, последователно и разумно.

 

Повече за нашите завършени проекти може да разгледате тук

 

НАЗАД