Плащане на таксите към входа

Етажна БГ Ви осигурява възможността да изберете начина, по който да заплащате таксите към Вашата етажна собственост (месечни такси и фонд „Ремонт и обновяване“).

Съвременните технолигии ни дават възможност да използваме различни начини на плащане (в брой, през интернет, с кредитна/дебитна карта и т.н.), в зависимост от това, кой е най-удобен за всеки човек. Това Ви спестява време, осигурява Ви мобилност и свободата да изберете в кой ден от месеца ще Ви бъде най-удобно да заплатите таксите към входа. За всяко плащане получавате документ от съответната система, така както когато заплащате таксите за електроенергия, вода, парно, телефон и др.

ВАЖНО! При плащане на таксите към етажната собственост чрез ePay.bg или EasyPay, Вие не дължите допълнителни такси за превода!

Собствениците/ползватели/обитатели на етажните собствености могат да изберат един от следните начини за плащане:

 

easypay

За да заплатите Вашите такси към етажната собственост е необходимо да отидете на място в един от над 2300 офиса на Изипей и да съобщите, че желате да заплатите такса към професионален домоуправител ЕТАЖНА БГ, както и да продиктувате Вашия абонатен номер. Това  е уникален код и по него са заредени всички Ваши текущи задължения, определени с решение на Общото събрание.

 

epay3

Направете си регистрация в https://www.epay.bg/, като първо приемете „Общите условия“ за ползване. Регистрацията в системата е еднократна.

След това трябва да регистрирате банкова карта, от която ще извършвате плащанията. Картата се регистрира чрез банкомат или банково извлечение. За целта на регистрацията, системата Ви таксува еднократно 1 лв, за да се потвърди, че сметката Ви е активна.

Когато има заредена нова сметка в системата, Вие автоматично получавате информация за нея и извършвате плащането в удобно за Вас време.

При плащане чрез регистрация в ePay.bg, Вие НЕ въвеждате данните на Вашата карта, ПИН-код, или друга информация.

 

epay3

Това е друга алтернатива за плащане. На сайта https://www.epay.bg/pay/bills/ трябва да изберете търговец и да въведете Вашият абонатен номер.

Или от меню Търговци, избирате Професионален домоуправител и намирате търговец ЕТАЖНА БГ. Натискате „Проверка на сметка“ и системата Ви препраща към адресът, по-горе, с вече избран търговец – ЕТАЖНА БГ.

Следва да изберете само абонатния си номер и да продължите напред.

Системата автоматично Ви изпраща временен код за проверка на сметки, на имейл, който Вие посочите.

След като въведете получения код, ще получите информация за съответните задължения.

Плащането се извършва като въведете номера на картата, валидността й и кода за сигурност, изписан на гърба на картата (код CVV2 за карта Visa и код CVC2 за карта MasterCard) – така както се извършват плащания през Интернет.

Ако картата Ви е регистрирана за 3D сигурност, следва да въведете 3D парола като допълнителна идентификация в момента на извършване на плащането през Интернет.

При плащане без регистрация, Вие не регистрирате картата си през банкомат или банково извлечение.

 

Важно! Не въвеждайте личния си ПИН код при плащания през интернет. Той се използва при плащане чрез ПОС терминал или за тегленe от банкомат!

  • Плащане по банков път

Попълвате платежно нареждане/вносна бележка (в зависимост от това, дали ще наредите плащанията от Ваша сметка или ще ги внесете в брой на касата на банката).

Данни за плащане:

В полза на:  ЕТАЖНА БГ ЕООД

IBAN:             BG50 FINV 9150 1016 2849 10

Банка:           Първа инвестиционна банка АД

 

Моля попълнете, освен всички други задължителни реквизити на платежното нареждане, и пълното коректно основание за плащане, включващо следните пояснения:

– „ТАКСА ВХОД“

– уникален абонатен номер за всеки апартамент, който ЕТАЖНА БГ има ангажимента да Ви предостави (напр. аб. № 123456)

– период, за който се извършва плащането (напр. м. юли 2014 г; фонд ремонт 2014 г.; такса от м. август до м. октомври 2014 или такса от 08/14 до 10/14 и т.н.).

-препоръчително е да впишете и адрес (ул, бл, вх, ап), за да се избегнат неясноти, ако е допусната грешка в изписването на абонатния номер

От изписаното следва еднозначно да става ясно, кой и за какво плаща.
*Дължимата банкова такса е съгласно тарифата на обслужващата Ви банка!

 

НАЗАД